Pražská Bio Zahrada pořádá pravidelné podzimní víkendové přednášky. Příští sobotu se tak můžete těšit na to, že se dozvíte něco o pohance a jáhlech.
Akce se koná 28. listopadu od 14 do 19 hodin. Místo je stejné jako posledně, tedy Belgická 33, Praha 2.
A co se za vstupné 500,- Kč dozvíte? Tématy přednášky jsou původ jáhel a pohanky a techniky jejich přípravy. Dojde také na ukázky vaření, recepty, ochutnávky, praktická cvičení a také prostor pro vaše dotazy.
Přednášejícím bude stejně jako posledně Michal Hromas, který je profesionálním kuchařem zaměřeným na středomořskou a blízkovýchodní kuchyni. Michal Hromas vařil v několika středomořských zemích, v Praze působil například jako šéfkuchař v restauraci Dahab. Pod značkou Rozinky a mandle pořádá kurzy vaření pro veřejnost, o jeho práci se také můžete dočíst na jeho blogu www.souk.cz.
Jako obvykle je počet osob na přednášce omezen na 15. A jako obvykle dostanete za účast bonusovou slevu 10% na konzumaci a nákup v Bio Zahradě, která platí v den přednášky.
Příhlásit se buďto můžete osobně na výše uvedené adrese nebo emailem.
Napsat komentář