Pokud patříte mezi ty pracující, kteří se v polední pauze musí spoléhat na rychlý oběd, můžete si toto jídlo připravit již doma předchozí večer a pak si druhý den v práci jen pochutnávat!

Ingredience:
4 bagety
4 lžíce majonézy
1 malý hlávkový salát
12 plátků rostbífu (nebo hezky originálně roast beefu)
12 koleček rajčat
pepř
1 balení řeřichy

Postup:
Bagety podélně rozřízneme, nasucho opečeme a potřeme majonézou.

Hlávkový salát očistíme, opatrně opláchneme, na sítku necháme důkladně okapat a nakrájíme na nudličky.

Salát položíme vždy na spodní polovinu bagety a na něj upravíme 3 plátky rostbífu a 3 kolečka rajčat, opepříme a posypeme řeřichou.

Přiklopíme vrchní polovinou bagety. Nejlépe elektrickým nožem rozkrojíme na 4 kousky.