Hanku Zemanovou znají pravidelní čtenáři časopisů o vaření jako propagátorku bio potravin a také jako spolumajitelku rodinné Biopekárny Zemanka. Ta letos opět pořádá den otevřených dveří a vy se tak můžete sami přesvědčit o tom, jak se vyrábí jejich oblíbené sušenky a krekry. V rámci prohlídky si můžete upéct i vlastní balíček bio sušenek či bio krekrů a ochutnat mezi prvními právě uváděné novinky ze sortimentu Biopekárny Zemanka. Hanka Zemanová vás také seznámí s přípravou receptur těchto novinek.
Co na vás v rámci Dne otevřených dveří dále čeká?
- Přednáška Hanky Zemanové o zdravém vaření a biopotravinách v 10:00 a v 15:30
- Prohlídka provozovny
- Možná výroba vlastních bio sušenek či bio krekrů
- Představení novinek
- Ochutnávka kompletního sortimentu
- Ochutnávka a prodej kozích bio výrobků z blízké Farmy Zahrádka u Petrovic
A kdy a kde se Den otevřených dveří koná? V sobotu 22. září 2012 od 9.00 do 17.00 hodin v sídle Biopekárny Zemanka, Oříkov 29, Sedlčany.
Napsat komentář