Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění. A slibuji, že všechny recepty budou mít jedno společné – budou se rozplývat na jazyku.
V knize “Creme brulée a panna cotta” dojde na tyto krémové lahůdky i ve formě předkrmů, přesnídávek, hlavních jídel a samozřejmě dezertů.
Umíte si představit creme brulée s nakládanými černými vlašskými ořechy a kachními prsíčky? S mořskými řasami a krevetami? Nebo s espresem?
A co panna cottu s třešněmi a medem? S telecími játry a tymiánem?
Jak je vidět, netradičních receptů na vás čeká spousta. Přesně řečeno celá kniha!
Nakladatel: Ikar
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2016/07
Počet stran: 128
Vazba: Pevná
Formát, hmotnost: 217 × 266 mm, 800 g
Napsat komentář