Králičí masíčko, hříbky a to vše polité hruškovou omáčkou… No kdo by odolal?

Ingredience:
600 g králičího hřbetu
120 g kachních prsou
80 g bílých hřibů
sůl
bílý pepř
koření – zvěřina
20 g slaniny
40 g cibule

na hruškovou omáčku:
120 g hrušek
60 ml červeného vína
špetka soli
bílý pepř
škrob
skořice

Postup:
Králičí hřbet plněný kachním masem s bílými hřiby:
Do odblaněného králičího hřbetu prořízneme kapsu, kterou naplníme kachní fáší, do které přidáme nasekané hřiby, fáš dochutíme solí, bílým pepřem a kořením zvěřiny. Hřbet sklepneme paličkou, okořeníme na povrchu.

Z cibule a slaniny připravíme základ, na kterém hřbet opečeme a dáme dopéct do trouby na 200°C.

Hrušková omáčka:
Hruškovou dužinu nakrájíme a podusíme na víně s kořením. Směs rozmixujeme, povaříme a zahustíme škrobem.