Jemná pomazánka, kterou můžete připravit nejen pro rodinné nedělní oslavy.
Ingredience:
1 cibule
4 vejce
pažitka
sůl
pepř
plnotučná hořčice
majonéza
Postup:
Vejce uvaříme natvrdo, po vychladnutí nakrájíme na malé kousíčky a vložíme do mísy. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Pak směs pořádně promícháme a přidáme plnotučnou hořčici. Opět promícháme a ochutnáme, zda je pomazánka dosolená a dopořená. Popř. dokořeníme. Na závěr přidáme majonézu a opět promícháme.
Tip: Pomazánku podáváme vychlazenou a namazanou například na veku. Můžeme ji ozdobit kouskem kapie, aby to vše bylo veselejší pro oči.
Super recept, pokud ale chcete opravdový kulinářský zážitek, tak bych doporučil přidat i trochu křenu. Díky