Váš portál do světa gastronomie

Vajíčková pomazánka

Jemná pomazánka, kterou můžete připravit nejen pro rodinné nedělní oslavy.

Ingredience:
1 cibule
4 vejce
pažitka
sůl
pepř
plnotučná hořčice
majonéza

Postup:
Vejce uvaříme natvrdo, po vychladnutí nakrájíme na malé kousíčky a vložíme do mísy. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Pak směs pořádně promícháme a přidáme plnotučnou hořčici. Opět promícháme a ochutnáme, zda je pomazánka dosolená a dopořená. Popř. dokořeníme. Na závěr přidáme majonézu a opět promícháme.

Tip: Pomazánku podáváme vychlazenou a namazanou například na veku. Můžeme ji ozdobit kouskem kapie, aby to vše bylo veselejší pro oči.

1 komentář

  1. pajasmiling

    Super recept, pokud ale chcete opravdový kulinářský zážitek, tak bych doporučil přidat i trochu křenu. Díky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑