Gulášek z fazolí se jménem známého města… Tak to zní hodně lákavě, co říkáte?

Ingredience:
2 plechovky černých fazolí
1 plechovka oloupaných nakrajených rajčat na pizzu
1 velká cibule (nasekana na drobno)
1 utřený stroužek česneku
2 lžičky mletého indického kmínu
1/2-1 lžička chilli,
1 lžička mletého koriandru
sůl
pepř
1 kelímek zakysané smetany
svazeček čerstvého koriandru
plátky pomeranče

Postup:
Cibuli a česnek zpěníme na lžíci oleje. Přidáme kmín, chilli, koriandr a smažíme do zlatova.
\r\nPřidáme fazole i s asi 1/4 nálevu a rajčata. Dobře promícháme, osolíme, opepříme a přivedeme k varu a dusíme na mírném ohni 15 minut.

Těsně před podáváním vmícháme nasekaný čerstvý koriandr. Na talíři ozdobíme 2-3 lžícemi zakysané smetany a podáváme s plátky pomeranče a chlebem.